Ecoviva

Vi jämför just nu 6 olika matkassar i denna kategori. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Ecoviva - Matkasse

Att underlätta din vardag med god mat, samtidigt som vi tillsammans bidrar en framtid med bättre miljö och god folkhälsa, det är Ecovivas filosofi.

Ecoviva är ett av Sveriges mest prisbelönta företag när det kommer till matkassar. Som först på marknaden av ekologiska matkassar är Ecovivas sortiment fullt av kvalitativa, ekologiska och säsongsbetonade råvaror från Sverige som levereras tillsammans med inspirerande recept för att din vardag ska bli både godare, enklare och mer hälsosam. Här hittar du samtliga matkassar som Ecoviva kan leverera till dig och jämför dem enkelt!

Jamför matkassar från Ecoviva

Nedan listar vi samtliga matkassar från Ecoviva som du kan jämföra här hos oss. Önkar du filterar fram dina matkassar så kan du göra även det.

Sortera

Ekologisk matkasse

Ekologisk Matkasse

Ekologisk matkasse

Vegetarisk matkasse

Vegetarisk Matkasse

Ekologisk matkasse

Matkasse barn

Barnvänlig Matkasse

Laktosfri matkasse

Ekologisk matkasse

Glutenfri matkasse

Gluten- och Laktosfri Matkasse

Laktosfri matkasse

Ekologisk matkasse

Vegetarisk matkasse

Vegetariska Gluten- och Laktosfria Matkasse

Ekologisk matkasse

Flexitarian matkasse

Flexitarian Matkasse

Vanliga frågor och svar:

Ecoviva erbjuder hemleverans av sina matkassar i och runt Göteborg, Stockholm, Södertälje och Uppsala. Testa om de levererar till ditt område genom att skriva in ditt postnummer på Ecoviva leveranssida.

Matkassar från Ecoviva levereras på söndagar. Maten levereras i kylbilar och Ecoviva klimatkompenserar alla hemtransporter.

Ecoviva ser alltid till att skapa bra ekologiska, hälsosamma och klimatsmarta recept i deras matkassar. Det är inte möjligt att se veckans meny utan att logga in, men du kan vara säker på massor av bra recept i din matkasse från Ecoviva.

Matkassarna från Ecoviva varierar i pris beroende på vilken typ av matkasse du beställer, hur många dagar matkassen ska räcka till och hur många portioner du beställer. Ecovivas matkassar kostar mellan 56,19-73,25 kronor per portion.