Om Tjänsten Jämför Matkassar

Om oss på jamformatkassar.se, syftet med webbplatsen samt kontaktinformation. Om oss på jamformatkas, syftet med webbplatsen samt kontaktinformation.

Om oss

Jämför Matkassar skapades med syfte att hjälpa konsumenter att välja rätt bland alla leverantörer av matkassar där ute. Vi jämför inte enbart leverantörer av matkassar med varandra utan även de olika typerna av matkassar med varandra.

Varje leverantör har nämligen en hel uppsjö av olika typer av matkassar som passar olika hushåll mer eller mindre.

Vårt mål är att göra jämförelsen så enkel och rättvis som möjligt, därför har vi valt att bryta ner jämförelsen till lite olika parametrar.

Vad vi jämför bland matkassarna

För det första så tittar vi på de olika leverantörernas utbud, finns där något för alla typer av hushåll eller är det nischat mot en specifik målgrupp? Inget fel med att vara nischad, men då ska du enkelt kunna se detta och filtrerar bort de matkassar som absolut inte passar dig.

Vi har även tittat på storleken på matkassen, du kanske inte är intresserad av en leverantör som levererar en matkasse med mat till fyra personer om du bor ensam, då kanske max två personer är lagom för att eventuellt spara en matlåda.

Sist men det kanske absolut viktigaste är priset. Här har vi valt att titta på lite olika sätt, både det faktiska priset du betalar för hela matkassen du beställer, samt även priset per portion. Det är annars inte rättvist att jämföra en matkasse för fyra personer med en matkasse för två personer om man inte tittar på portionspris.

Där efter får ni fördjupa er själva om inte detta räcker, det är exempelvis dyrare med ekologisk mat än icke ekologisk av olika anledningar, hur mycket extra du är villig att betala för detta är dock helt upp till dig och har därför inte valt att ta med detta i en jämförelse.

Kontakta gärna oss med information

Har du information du tycker skulle passa fint på denna webbplats? Tveka då inte att ta kontakt med oss på [email protected] så ska vi göra vad vi kan för att presentera denna på webbplatsen om vi finner den relevant.

Ibland kan även felaktigheter smyga sig in och upptäcker du något så kontakta oss.

För leverantörer av matkassar

Cookies

Jamformatkassar.se använder Google Analytics för att samla in information om hur webbplatsen används. Inga personuppgifter (så som e-post, namn eller personnummer) samlas in i detta syfte. Detta görs för att förbättra användarupplevelsen för dig som besökare.

Personuppgiftspolicy

Jamformatkassar.se lagrar inga personuppgifter utöver det som skickas automatiskt via din webbläsare för att göra det möjligt att besöka denna webbpats. Vi tar emot information angående:

  • IP-adress
  • Datum och tid
  • Innehållet i sidförfrågan
  • HTTP status
  • Mängden av data som överförs
  • Webbsida som förfrågan kommer ifrån
  • Din webbläsare
  • Ditt operativsystem
  • Språk och webbläsarens mjukvaruversion

Jamformatkassar.se sammarbetar dessutom med affiliatenätverkt Adtraction , detta innebär att när du klickar dig vidare från vår webbplats till en av butikerna så kommer detta klick att spåras hos affiliatenätverket. Detta för att vi ska kunna få den ersättning som vi förtjänar för att marknadsföra deras produkter.