HelloFresh

Vi jämför just nu 4 olika matkassar i denna kategori. Sidan innehåller betalda samarbeten.

HelloFresh - Matkasse - Sverige

HelloFresh tillhör en av större leverantörerna av matkassar och har sin bas i Tyskland.

De säljer matkassar i bland annat USA, Kanada, England och Australien, tidigare i år lanserade de i Sverige. HelloFresh erbjuder tre olika matkassar en vegetarisk, en klassisk och en familjekasse. Varje vecka kan du välja recept som passar dig från 10 olika recept. En stor fördel med HelloFresh är deras stora leveransområde, de levererar till alla postnummer som börjar på 10 till 82 med några undantag. Tyvärr levererar de inte till Gotland ännu. HelloFresh matkasse har blivit en storfavorit bland många matkasseälskare i Sverige med tanke på den rimliga kostnad samt flertalet recept att välja mellan.

Jamför matkassar från HelloFresh

Nedan listar vi samtliga matkassar från HelloFresh som du kan jämföra här hos oss.

Sortera

Matkasse barn

Familjekasse

Nyttig matkasse

Klassisk Matkasse

Snabblagad matkasse

Lättlagad matkasse

Snabbt och enkelt

Vegetarisk matkasse

Vegetarisk Matkasse

HelloFresh matkassar

HelloFresh erbjuder leveranser av matkassar under tre, fyra eller fem måltider och för fyra alternativt två personer. Du kan enkelt skräddarsy din matkasse och få precis det som passar just dig! HelloFresh matkassar är allt från klassiska och familjevänliga till mer trendiga vegetariska samt ett fjärde alternativ där snabba och enkla recept erbjuds. Jämför deras priser med övriga leverantörer av matkassar och ta del av ett välkomsterbjudande hos HelloFresh. Lycka till i köket!

HelloFresh klassiska matkasse

Med denna matkasse från HelloFresh får du ta del av allt från klassiska svenska maträtter till andra spännande recept från jordens alla hörn. Varvar du din kost mellan allt från, kött, fisk och vegetariskt? Då är det just denna matkasse du ska ha!

HelloFresh vegetariska matkasse

Med en vegetarisk matkasse från HelloFresh får du hem färska grönsaker och naturliga proteiner som både smakar gott och gör gott. Oavsett om du är nybliven vegetarian eller har varit så länge så passar denna matkasse dig som handen i handsken.

HelloFresh familjevänliga matkasse

Beställa en familjevänlig matkasse från HelloFresh för att göra middagen till en barnlek för hela familjen. I denna matkasse återfinns klassiska och barnvänliga maträtter baserade på färska, naturliga ingredienser.

HelloFresh snabba och enkla matkasse

Enligt HelloFresh behöver god mat inte vara komplicerad. Med deras snabblagade matkasse kommer du kunna tillaga fantastiska middagar av högsta kvalitet på kort tid med recept som tar mellan 15-30 minuter att färdigställa. Busenkelt och perfekt då du har knappt med tid!HelloFresh - Fördelar

 • Prisvärd matkasse med bra ingredienser och råvaror
 • Kombinera ihop din egen meny
 • Fri frakt, utan bindningstid
 • Svenskt kött och kyckling
 • Smidiga förpackningar
 • Recept som är enkla att följa


 • HelloFresh - Nackdelar

 • Vissa ingredienser behöver du ha hemma (ex. basråvaror som ägg, salt, mjölk etc.)
 • Brist på matkassar för veganer och allergiker
 • Vanliga frågor och svar:

  HelloFresh levererar sina matkassar i stora delar av Sverige. Men exakt var finns HelloFresh? Jo, samtliga boende på postnummer som börjar på 10 och sträcker sig upp till 82, med undantag för Gotland och vissa adresser ute på landsbygden, kan motta HelloFresh leveranser.

  HelloFresh leveranstider är söndagar mellan kl. 12-21 och måndag-onsdag mellan kl. 16/17-22 i Stockholm, Göteborg och Malmö. I övriga Sverige sker leveranserna måndag-onsdag mellan kl. 07-18.

  HelloFresh meny ändras varje vecka. Du kan spana in den aktuella menyn på hellofresh.se.

  HelloFresh pris varierar givetvis beroende på matkasse och storlek. Du kan hitta matkassar mellan 46,25–86,50 kronor per portion.