Hello Fresh

Vi jämför just nu 7 olika matkassar i denna kategori. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Hello Fresh - Matkasse - Sverige

HelloFresh tillhör en av större leverantörerna av matkassar och har sin bas i Tyskland.

Hello Fresh säljer matkassar i bland annat USA, Kanada, England och Australien, tidigare i år lanserade de i Sverige. De erbjuder olika matkassar, t.ex. en vegetarisk, en klassisk och en familjekasse. Varje vecka kan du välja recept som passar dig från 10 olika recept. En stor fördel är deras stora leveransområde, de levererar till alla postnummer som börjar på 10 till 82 med några undantag. Tyvärr levererar de inte till Gotland ännu. Hello Fresh matkasse har blivit en storfavorit bland många matkasseälskare i Sverige med tanke på den rimliga kostnad samt flertalet recept att välja mellan.

Jamför matkassar från Hello Fresh

Nedan listar vi samtliga matkassar från Hello Fresh som du kan jämföra här hos oss.

Sortera

Matkasse barn

Familjekasse

Nyttig matkasse

Flexitarian matkasse

Kött och grönt

Snabblagad matkasse

Lättlagad matkasse

Snabbt och enkelt

Vegetarisk matkasse

Vegetarisk Matkasse

Nyttig matkasse

Kalorismart

Flexitarian matkasse

Pescetarisk Matkasse

Fisk och grönsaker

Flexitarian matkasse

Mest grönt

Hello Fresh matkassar

Hello Fresh erbjuder leveranser av matkassar under tre, fyra eller fem måltider och för fyra alternativt två personer. Du kan enkelt skräddarsy din matkasse och få precis det som passar just dig! Matkassarna är allt från klassiska och familjevänliga till mer trendiga vegetariska samt ett fjärde alternativ där snabba och enkla recept erbjuds. Jämför deras priser med övriga leverantörer av matkassar och ta del av ett välkomsterbjudande. Lycka till i köket!

Den klassiska matkassen

Med denna matkasse får du ta del av allt från klassiska svenska maträtter till andra spännande recept från jordens alla hörn. Varvar du din kost mellan allt från, kött, fisk och vegetariskt? Då är det just denna matkasse du ska ha!

Den vegetariska matkassen

Med en vegetarisk matkasse får du hem färska grönsaker och naturliga proteiner som både smakar gott och gör gott. Oavsett om du är nybliven vegetarian eller har varit så länge så passar denna matkasse dig som handen i handsken.

Den familjevänliga matkasse

Beställ en familjevänlig matkasse från Hello Fresh för att göra middagen till en barnlek för hela familjen. I denna matkasse återfinns klassiska och barnvänliga maträtter baserade på färska, naturliga ingredienser.

Den snabba och enkla matkassen

God mat inte vara komplicerad. Med deras snabblagade matkasse kommer du kunna tillaga fantastiska middagar av högsta kvalitet på kort tid med recept som tar mellan 15-30 minuter att färdigställa. Busenkelt och perfekt då du har knappt med tid!

Hello Fresh Pris

Pris för Hello Fresh varierar över tid men en riktlinje är ca 55 kr per portion som billigast.Fördelar med denna leverantör

 • Prisvärd matkasse med bra ingredienser och råvaror
 • Kombinera ihop din egen meny
 • Fri frakt, utan bindningstid
 • Svenskt kött och kyckling
 • Smidiga förpackningar
 • Recept som är enkla att följa


 • Nackdelar

 • Vissa ingredienser behöver du ha hemma (ex. basråvaror som ägg, salt, mjölk etc.)
 • Brist på matkassar för veganer och allergiker
 • Vanliga frågor och svar:

  HelloFresh levererar sina matkassar i stora delar av Sverige. Men exakt var finns HelloFresh? Jo, samtliga boende på postnummer som börjar på 10 och sträcker sig upp till 82, med undantag för Gotland och vissa adresser ute på landsbygden, kan motta HelloFresh leveranser.

  HelloFresh leveranstider är söndagar mellan kl. 12-21 och måndag-onsdag mellan kl. 16/17-22 i Stockholm, Göteborg och Malmö. I övriga Sverige sker leveranserna måndag-onsdag mellan kl. 07-18.

  HelloFresh meny ändras varje vecka. Du kan spana in den aktuella menyn på hellofresh.se.

  HelloFresh pris varierar givetvis beroende på matkasse och storlek. Du kan hitta matkassar mellan 56–95 kronor per portion.