Linas Matkasse

Vi jämför just nu 5 olika matkassar i denna kategori. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Linas Matkasse

En skönare vardag, ja det är mottot för Linas matkasse som har som mål att underlätta för dig i vardagen med att dra sitt stå till stacken va det gäller matlagningen.

Med välfyllda matkassar med kvalitativa råvaror tillsammans med smakrika recept hjälper de dig inte bara att planera matlagningen för veckan utan även att laga maten med detaljerade steg för steg beskrivningar i recepten. Dessutom till ett bra pris!

Jamför priser & matkassar från Linas Matkasse

Här hittar du samtliga matkassar som Linas Matkasse kan leverera till dig och deras priser, du jämför dem enkelt och förhoppningsvis hittar du en som passar just dig!

Sortera

Snabblagad matkasse

Lättlagad matkasse

Enkelt och lättlagat

Nyttig matkasse

Klassiskt och inspirerande

Vegetarisk matkasse

Linas Vegetariska kasse

Snabblagad matkasse

Lättlagad matkasse

Linas Express

Matkasse barn

Barnfamilj

Vanliga frågor och svar:

Linas Matkasse levererar i större delar av landet. Inne på linasmatkasse.se kan du skriva in ditt postnummer för att se om de kan levererar hem till dig.

Linas Matkasse erbjuder flera olika matkassar, anpassade för alla tänkbara behov, önskemål och hushåll. På Linas Matkasse är de noggranna att varje middag skall innehålla just den näring man behöver. Av denna anledning finner man främst naturliga råvaror utan onödiga tillsatser i de olika matkassarna.

Linas Matkasse erbjuder en mängd olika kassar beroende på tycke och smak. Du kan välja mellan allt från Linas Flexitariankasse till Linas Originalkasse, eller varför inte Linas Inspirationskasse alternativt Linas Barnkasse. De satsar på en mängd kassar men med samma inställning - det ska underlätta för dig i vardagen oavsett om du är vegetarian, flexitarian eller laktosintolerant.

Kostnaden för Linas Matkasse beror på storlek på kassen. Detta utgörs av det antal personer och middag som kassen är anpassad för. Man kan hitta matkassar från 629 kr. Är det första gången du testar finns oftast ett ”Prova på-pris” som man kan hitta från 429 kr.

Linas Matkasse levereras på söndagar eller måndagar mellan kl. 17:00 – 22:00.