Linas Matkasse

Vi jämför just nu 18 olika matkassar från Linas Matkasse. Sidan innehåller betalt samarbete med Linas Matkasse.

Linas Matkasse

En skönare vardag, ja det är mottot för Linas matkasse som har som mål att underlätta för dig i vardagen med att dra sitt stå till stacken va det gäller matlagningen.

Med välfyllda matkassar med kvalitativa råvaror tillsammans med smakrika recept hjälper de dig inte bara att planera matlagningen för veckan utan hjälper dig även att laga maten med detaljerade steg för steg beskrivningar i recepten.

Här hittar du samtliga matkassar som Linas Matkasse kan leverera till dig, du jämför dem enkelt och förhoppningsvis hittar du en som passar just dig!

Logga för Linas Matkasse

Jämför matkassar från Linas Matkasse

Nedan listar vi samtliga matkassar från Linas Matkasse som du kan jämföra här hos oss. Önkar du filterar fram dina matkassar så använd checkboxarna för att endast visa specifika matkassar i listan.

Filtrera antal personer: (6)

Filtrera antal middagar:

Sortera matkassarna

Vi kunde inte hitta några matkassar som matchade din sökning, ändra din filtrering och försök igen.

Vart levererar Linas Matkasse?

Linas Matkasse levererar i större delar av landet. Inne på linasmatkasse.se kan du skriva in ditt postnummer för att se om de kan levererar hem till dig.

Vad innehåller Linas Matkasse?

Linas Matkasse erbjuder flera olika matkassar, anpassade för alla tänkbara behov, önskemål och hushåll. På Linas Matkasse är de noggranna att varje middag skall innehålla just den näring man behöver. Av denna anledning finner man främst naturliga råvaror utan onödiga tillsatser i de olika matkassarna.

Vilka kassar erbjuds?

Linas Matkasse erbjuder en mängd olika kassar beroende på tycke och smak. Du kan välja mellan allt från Linas Flexitariankasse till Linas Originalkasse, eller varför inte Linas Inspirationskasse alternativt Linas Barnkasse. De satsar på en mängd kassar men med samma inställning - det ska underlätta för dig i vardagen oavsett om du är vegetarian, flexitarian eller laktosintolerant.

Vad kostar Linas Matkasse?

Kostnaden av Linas Matkasse är beroende utav storlek på kassen. Detta utgörs av det antal personer och middag som kassen är anpassad för. Man kan hitta matkassar från 629 kr. Är det första gången du testar finns oftast ett ”Prova på-pris” som man kan hitta från 429 kr.

När levereras Linas Matkasse?

Linas Matkasse levereras på söndagar eller måndagar mellan kl. 17:00 – 22:00.