Middagsfrid

Vi jämför just nu 7 olika matkassar i denna kategori. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Middagsfrid - Matkasse

Middagsfrid är en rutinerad aktör på marknaden inom matkasser då de slog upp portarna 2007. Det av 3-barns mamman Kicki som la grunden till idén som nu spridit sig lite här och var i världen.

Det är fortfarande Kicki som håller i taktpinnen och det är hennes vision om hur vi ska göra världens mat bättre som håller bolaget drivande.

Jamför matkassar från Middagsfrid

Här kan du hitta alla de matkassar som du kan välja på hos Middagsfrid, hoppas någon faller dig i smaken.

Sortera

Vegetarisk matkasse

Vegansk matkasse

Vegokassen

Snabblagad matkasse

Supersnabba kassen

Nyttig matkasse

Originalkassen

Matkasse barn

Barnkassen

Flexitarian matkasse

Flexitariankassen

Snabblagad matkasse

Lättlagad matkasse

Lättlagade Kassen

Nyttig matkasse

Kalorismarta

Vanliga frågor och svar:

Middagsfrid leverans går till de flesta orterna runt om i landet. Knappa in ditt postnummer innan du lägger din beställning för att se om Middagsfrid leverans går till din ort.

Middagsfrid levererar sina matkassar klockan 17-22 på söndagar, måndagar eller tisdagar, beroende på vart du bor. När du registrerar dig för köp av Middagsfrid matkasse väljer du själv tid och dag, utifrån en lista, för din första leverans.

Middagsfrid matkasse ändras för varje vecka som går. Är du nyfiken på att se den aktuella menyn för veckan? Middagsfrid meny kan du ta del av när du klickar in på Middagsfrid.

Priserna för Middagsfrid matkasse sträcker sig mellan 32,25 - 58,13 kronor per portion. Ju fler middagar och antal personer du beställer en Middagsfrid matkasse för, desto billigare blir portionspriset.