Simple Feast

Vi jämför just nu 0 olika matkassar i denna kategori. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Simple Feast - Matkasse

En matkasse från Simple Feast är gjord för att du ska kunna tillaga maten snabbt, värna om miljön och en hållbar livsstil.

Simple Feast har tagit snabblagade matkassar till en ny nivå, varje måltid tar upp till 10 minuter att tillaga och du kan därmed frigöra massor av tid. Samtliga matkassar från Simple Feast är antingen vegetariska eller veganska, vilket kan minska klimatavtrycket med upp till 80%. Allt detta utan att göra avkall på kvalitén eller smakupplevelsen av maten. Nu levererar Simple Feast sina matkassar till större delen av Sverige. Väljer du en matkasse från Simple Feast kommer du inte behöva lägga mycket tid på matlagning och samtidigt värnar du om miljön!

Jamför matkassar från Simple Feast

Nedan listar vi samtliga matkassar från Simple Feast som du kan jämföra här hos oss.

Vanliga frågor och svar:

Simple Feast levererar sina matkassar till både stora och små städer runt om i Sverige. Är du nyfiken på om Simple Feast levererar till din ort? Besök simplefeast.com för att ta reda på svaret.

Simple Feast levererar sina matkassar på söndagar mellan kl. 12:00-22:00. Redan på torsdagen, dagarna innan leverans, skickas ett SMS ut om uppskattad leveranstid.

Simple Feast meny ändras för varje vecka. Du kan veckovis ta del av den aktuella menyn på Simple Feasts hemsida.

Priserna på en Simple Feast-matkasse varierar givetvis beroende på dess storlek och innehåll. Kostnaden för en Simple Feast-matkasse sträcker sig mellan 66,60 - 81,13 kr per portion.