Veckansmiddag

Vi jämför just nu 10 olika matkassar i denna kategori. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Veckansmiddag - Matkasse

Veckansmiddag skiljer sig lite från resterande matkassar i hur dem presenterar sig och sina produkter, eller snarare, matkassar. Veckansmiddag vill ha hög valfrihet och hög kvalitet. Det innebär att du har många val vid köp av en matkasse kring vilken sorts mat du vill äta.

Till skillnad från andra matkassar är även all fisk och kyckling färsk. Det kanske inte spelar så stor roll för dig som är ute efter något vegetariskt eller veganskt, men för dig som uppskattar kyckling och/eller fisk kan det vara skönt att veta att denna alltid är färsk. Aldrig fryst. Allt kött, om det är något du uppskattar, är svenskt. Perfekt för dig som gillar närproducerad mat!

Jamför matkassar från Veckansmiddag

Nedan listar vi samtliga matkassar från Veckansmiddag som du kan jämföra här hos oss.

Sortera

Laktosfri matkasse

Glutenfri matkasse

Matkasse barn

Traditionella matkassen

Matkasse barn

Barnens matkasse

GI matkasse

GI matkassen

LCHF matkasse

LCHF matkassen

Vegetarisk matkasse

Vegetarisk matkasse

Snabblagad matkasse

Lättlagad matkasse

Komfort matkassen

Snabblagad matkasse

Nyttig matkasse

Tredagars matkassen

Flexitarian matkasse

Flexitarian matkassen

Ekologisk matkasse

Ekologiska matkassen

Vegansk matkasse

Veganska matkassen

Vanliga frågor och svar:

Veckansmiddag levererar matkassar till nästan hela Syd- och Västsverige samt Stockholm med omnejd.

Veckansmiddag levererar matkassar söndag och måndag beroende på vart du bor. Du får ett meddelande från Veckansmiddag på fredagen innan leverans med en ungefärlig leveranstid. När chauffören påbörjat sin körning på söndag eller måndag får du ytterligare ett meddelande med mer exakt tid för leverans samt en länk där du kan följa leveransen.

Veckansmiddag varierar sina menyer varje vecka, vilket gör att du får ett bra och näringsrikt matintag. Du hittar menyn för de kommande två veckorna på Veckansmiddag.se. Scrolla ned och välj den matkasse du är intresserad av.

Priserna för matkassarna från Veckansmiddag varierar beroende på vilken matkasse det gäller och vilken storlek du önskar. Portionspriset för Veckansmiddag ligger vanligtvis mellan 37,50 - 109 kronor, men varierar beroende på hur många dagar och personer matkassen är för.