Matkassar Falun

Just nu levererar 5 olika leverantörer av matkassar till Falun. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Matkasse i Falun

Falun ligger vid Faluån och klassas som ett världsarv. Vi har gjort informativ lista för dig som vill njuta av hemleverans av en matkasse i Falun. Leverantörerna i sammanställningen nedan levererar till postnummer i staden. Vet du med dig att du bor på en svårtillgänglig plats i Falun rekommenderar vi att dubbelkolla din adress på leverantörens hemsida, för att säkerställa att de levererar till just din adress.

Jämför leverantörer i Falun


3-5 2-4
3-5 2-4

Pris per kasse: 310 kr - 750 kr

Spara upp till 1359 kr på de fem första boxarna!

Rabattkod: HELLOAFF1359. Gäller endast nya kunder och nya beställningar.


3-5 2-6
3-5 2-6

Pris per kasse: 659 kr

20% rabatt på dina 2 första matkassar som ny kund

Rabattkod: NYKUND_LMK20


2-95 1-5
2-95 1-5

Pris per kasse: 868 kr - 4159 kr

Få 50% rabatt på din första Familjekasse! Gäller endast nya kunder.


10-40 1
10-40 1

Pris per kasse: 695 kr


3-5 2-6
3-5 2-6

Pris per kasse: 299 kr - 669 kr

Få din första kasse till kampanjpris!

Beställ matkassar Falun

Det är numera många personer som väljer att beställa hem matkassar i Falun. Att få matkassar levererade till dörren, eller att hämta en färdigplockad kasse i närmsta matbutik, sparar dig både tid och energi. Det är enkelt att planera veckans måltider framför mobilen eller datorn. Efterfrågan på att beställa hem matkassar ökar för varje månad som går och trenden är här för att stanna.

Skulle du upptäcka att en matkasseleverantör som levererar i Falun inte finns med i listan ovan är vi glada om du meddelar oss det, så lägger vi till den med en gång. Detsamma gäller om du hittat en leverantör i listan som slutat med att leverera i Falun. Vi strävar alltid efter att ha en så uppdaterad sammanställning som möjligt.

Ta chansen och testa att laga nya recept när du beställer hem en matkasse. Det finns möjlighet att plocka ihop sina varor helt fritt (precis som när du handlar i en butik) eller så väljer du en kasse med bestämt innehåll. På så sätt kan du få inspiration till nya recept och testa på en ny typ av matlagning. Du väljer vad som känns bäst för dig. Välj ICA Maxis matkasse i Falun eller någon annan leverantör i listan!