Matkassar Karlstad

Just nu levererar 8 olika leverantörer av matkassar till Karlstad. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Matkasse i Karlstad

Karlstad är belägen vid Vänerns norra strand och är en universitetsstad sedan 1999. Senaste tiden har många invånare i Karlstad fått upp ögonen för att beställa hem matkassar. Karlstad ger flera valmöjligheter för dig som vill beställa hem matkassar. Att beställa hem matkassar sparar dig både tid och energi. Här hittar du alla leverantörer av matkassar som levererar till postnummer i Karlstad.

Jämför leverantörer i Karlstad


3-5 2-4
3-5 2-4

Pris per kasse: 310 kr - 750 kr

Spara upp till 1359 kr på de fem första boxarna!

Rabattkod: HELLOAFF1359. Gäller endast nya kunder och nya beställningar.


3-5 2-6
3-5 2-6

Pris per kasse: 659 kr

20% rabatt på dina 2 första matkassar som ny kund

Rabattkod: NYKUND_LMK20


3-5 1-4
3-5 1-4

Pris per kasse: 809 kr


2-95 1-5
2-95 1-5

Pris per kasse: 868 kr - 4159 kr

Få 50% rabatt på din första Familjekasse! Gäller endast nya kunder.


3-4 1-8
3-4 1-8

Pris per kasse: 1095 kr

Få 150 kr rabatt på dina 4 första matkassar!

Rabattkod: jamformatkassarPris per kasse: 0 kr

Få 200 kr rabatt för ditt första köp hos Mathem.se!

Rabattkod: NY200KR. Gäller endast vid köp över 800 krPris per kasse: 0 kr

Ekologiska måltidslådor med 3-5 middagar!

Lokala råvaror. Tillagad av Michelinkockar


3-4 4
3-4 4

Pris per kasse: 679 kr - 1019 kr

Få 200 kr rabatt på din första Ecoviva matkasse!

Gratis Ekologisk Fruktkorg vid första beställningen.

Rabattkod: PASSION

Beställ matkassar Karlstad

Ovan ser du vilket utbud som finns att välja mellan när du söker efter leverantörer som erbjuder matkasse i Karlstad. Genom att klicka dig vidare till respektive leverantör kan du se vilket utbud och prisnivå som bäst matchar dina behov. Vilken leverantör som är bäst varierar beroende på vilka behov du har. Vissa kunder värdesätter snabb leverans högst, medan andra ser priset som den viktigaste faktorn.

Bor du på en plats i Karlstad som är svårtillgänglig? Då är det en bra idé att dubbelkolla på leverantörens webbplats att de erbjuder hemleverans av matkasse i Karlstad till din adress. Detta då var och en av leverantörerna har olika villkor och fraktalternativ. Om du kan få din matkasse levererad till din adress framgår tydligt på leverantörens hemsida. Det finns något för alla som vill beställa matkassar i Karlstad.

Leverantörerna i vår sammanställning har själva angett att de levererar matkassar i Karlstad. Självfallet kan fel och missförstånd uppstå. Om vi råkat lägga in en leverantör som inte levererar matkasse i Karlstad uppskattar vi om du hör av er till oss, så justerar vi det med en gång.

Hittar du en leverantör som levererar matkassar i Karlstad men inte är med i sammanställningen? Då tar vi gärna del av den informationen. Självklart lägger vi till leverantören i fråga omedelbart. Vi uppdaterar sammanställning löpande och inom matkasse-branschen händer det mycket just nu.