Matkassar Luleå

Just nu levererar 3 olika leverantörer av matkassar till Luleå. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Matkasse i Luleå

Luleå är Norrlands femte största tätort. Intresset för att få en matkasse i Luleå hemlevererad har ökat stort den senaste tiden. Med matkassar är det enkelt att planera veckans måltider och du slipper åka och handla. I listan nedan hittar du alla leverantörer som erbjuder leverans av matkassar i staden, bland att så levererar Linas matkasse i Luleå såväl som ICAs matkasse i Luleå.

Jämför leverantörer i Luleå


3-5 2-6
3-5 2-6

Pris per kasse: 659 kr

20% rabatt på dina två första matkassar

Rabattkod: LINAS_VÅR_AFF. Gäller endast nya kunder


2-95 1-5
2-95 1-5

Pris per kasse: 868 kr - 4159 kr

Få 50% rabatt på din första Familjekasse! Gäller endast nya kunder.


3-5 2-6
3-5 2-6

Pris per kasse: 299 kr - 669 kr

Få din första kasse till kampanjpris!

Beställ matkassar Luleå

Söker du en matkasse i Luleå? Oavsett om du söker den billigaste matkassen eller leverantören med bäst utbud av matkassar i Luleå finns det något för dig. Ett tips är att alltid dubbelkolla att ditt postnummer finns med i leveransområdet. Det gör du på respektive leverantörs hemsida.

Om du inte hittar en leverantör i listan som du vet levererar matkassar i Luleå men inte finns med får du gärna kontakta oss så lägger vi till den med en gång. Det gäller även om du hittar en leverantör i listan som inte levererar i Luleå. Då tar vi bort den leverantören på direkten.

Intresset för matkassar har växt i rekordfart det senaste året. Med matkassar blir det enkelt att planera veckans luncher och middagar samtidigt som du får inspiration till att laga nya recept. Du sparar även tid och energi när du slipper åka till affären. Att beställa hem matkassar är helt enkelt här för att stanna.