Matkassar Östersund

Just nu levererar 3 olika leverantörer av matkassar till Östersund. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Matkasse i Östersund

Östersund är en residensstad i Jämtlands län som kombinerar stad och fjäll. Staden är belägen alldeles vid Storsjön. Det finns flera möjligheter för dig som vill beställa en matkasse i Östersund. För att hitta rätt bland leverantörerna kan du läsa om deras fördelar i vår sammanställning nedan. Det finns en matkasseleverantör för alla behov.

Jämför leverantörer i Östersund


3-5 2-6
3-5 2-6

Pris per kasse: 659 kr

20% rabatt på dina 2 första matkassar som ny kund

Rabattkod: NYKUND_LMK20


2-95 1-5
2-95 1-5

Pris per kasse: 868 kr - 4159 kr

Få 50% rabatt på din första Familjekasse! Gäller endast nya kunder.


3-5 2-6
3-5 2-6

Pris per kasse: 299 kr - 669 kr

Få din första kasse till kampanjpris!

Beställ matkassar Östersund

Om du bor på en svåråtkomlig plats i Östersund rekommenderas att du dubbelkollar leveransmöjligheterna direkt på leverantörens hemsida. Då får du svart på vitt att din adress kan få matkasseleverans. Det gäller framförallt dig som bor en bit från de centrala delarna av staden.

Det finns flera fördelar med att beställa hem matkassar i Östersund. Du sparar tid, energi och kan planera inköpen efter veckans middagsmeny. I Östersund finns det flera leverantörer som har snabba leveranser och ett stort utbud att välja från. Välj en leverantör i listan som tillgodoser dina önskemål.

Utbudet av matkassar i Östersund har växt kraftigt de senaste åren och det finns inget som tyder på att trenden kommer avta. Vi uppdaterar regelbundet vår sammanställning med nya leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar.

Om du ser något som inte stämmer på sidan är vi tacksamma om vi får reda på det, så vi kan uppdatera informationen på en gång. Vi tar även emot tips på leverantörer som börjat leverera matkassar i Östersund. Att beställa hem matkassar är här för att stanna!