Matkassar Sundsvall

Just nu levererar 3 olika leverantörer av matkassar till Sundsvall. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Matkasse i Sundsvall

Sundsvall är Norrlands tredje största tätort. Det är populärt att beställa hem en matkasse i Sundsvall. I takt med att intresset ökat har antalet leverantörer som det går att beställa från breddats. Med bakgrund av detta har vi satt ihop en guide som visar alla matkasseleverantörer i staden. Välj din favorit i listan nedan, bland exempelvis Linas matkasse i Sundsvall och ICAs matkasse i Sundsvall.

Jämför leverantörer i Sundsvall


3-5 2-6
3-5 2-6

Pris per kasse: 659 kr

20% rabatt på dina 2 första matkassar som ny kund

Rabattkod: NYKUND_LMK20


2-95 1-5
2-95 1-5

Pris per kasse: 868 kr - 4159 kr

Få 50% rabatt på din första Familjekasse! Gäller endast nya kunder.


3-5 2-6
3-5 2-6

Pris per kasse: 299 kr - 669 kr

Få din första kasse till kampanjpris!

Beställ matkassar Luleå

Numera är det enkelt att få matkassar levererade i Sundsvall, men ta för vana att alltid dubbelkolla att ditt postnummer finns i leveransområdet på respektive leverantörs hemsida. Att beställa matkassar sparar dig både tid och energi.

Skulle du sakna en leverantör i listan ovan som du vet levererar matkassar i Sundsvall får du gärna meddela oss det, så lägger vi till den med en gång. Detsamma gäller om en leverantör som inte levererar i staden finns med i sammanställningen.

Att beställa hem matkassar gör det enklare att planera kommande veckas måltider. Du får även inspiration till att laga nya goda rätter. Många som väl börjat med att beställa hem matkassar blir frälsta och tycker att det underlättar vardagspusslet.