Matkassar Umeå

Just nu levererar 4 olika leverantörer av matkassar till Umeå. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Matkasse i Umeå

 

Här hittar du alla leverantörer av matkassar som levererar till postnummer i Umeå oavsett om du söker den billigaste matkassen eller leverantören med bäst utbud i Umeå. Vet du med dig att du bor på en plats i Umeå som är svårtillgänglig så måste du dubbelkolla på leverantörens webbplats så att de erbjuder hemleverans till Umeå.

Det kan handla om leveranser av lantbrevbärare eller där leveransbolaget måste ta färjan eller liknande. De leverantörer av matkassar som listas nedan har angivit att de levererar till just Umeå.

Jämför leverantörer i Umeå


3-5 2-6
3-5 2-6

Pris per kasse: 659 kr

20% rabatt på dina två första matkassar

Rabattkod: LINAS_VÅR_AFF. Gäller endast nya kunder


2-95 1-5
2-95 1-5

Pris per kasse: 868 kr - 4159 kr

Få 50% rabatt på din första Familjekasse! Gäller endast nya kunder.


10-40 1
10-40 1

Pris per kasse: 695 kr


3-5 2-6
3-5 2-6

Pris per kasse: 299 kr - 669 kr

Få din första kasse till kampanjpris!

Om våra matkassar i Umeå

Till Umeå så räknar vi de som bor inom postnummerintervallet 901 30 och 907 53 med vissa undantag.

Bor du aningen utanför Umeå geografiskt eller postnummermässigt så kommer dessa leverantörer förhoppningsvis fortfarande kunna leverera till dig, men dubbelkolla på leverantörens hemsida innan beställning.

Bor du i Umeå och önskar prenumerera på en matkasse, eller kanske att du redan gör de? Dela i så fall med dig av relevant information som vi kan sprida till våra besökare, på detta sätt kanske även fler leverantörer börjar sälja sina matkassar i Umeå.

Just nu är det framförallt i södra Sverige och i Stockholm som de flesta leverantörerna riktat in sig på att leverera deras kassar, men vi får mycket information om att populariteten i norra Sverige ökar hela tiden. Det bådar gott för att utbudet i Umeå breddas inom en snar framtid.

Vi på Jämför Matkassar strävar efter att sprida användandet av matkassar då vi ser så otroligt stora fördelar med detta sätt att inhandla sin mat, både för sin egen och för miljöns skull, därför tycker vi det är tråkigt att det skiljer så beroende på vart i Sverige man bor, och inte sällan är det just de som bor i norra Sverige som får det sämre utbudet.