Nyttig matkasse

Våra nyttiga matkassar för bra hälsa och vad det innebär för dig. Kanske ökad viktnergång

Vi jämför just nu 15 olika matkassar i denna kategori. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Nyttig matkasse

Här listar vi alla matkassar som vi tycker kan av olika anledningar anses vara av den nyttigare sorten. Det kan vara att dem är framtagna i samarbete med till exempel Vikt Väktarna eller att dem är gjorda av ett företag som profilerar sig som ett hälsosammare alternativ, som till exempel Simple Feast.


Sortera

Nyttig matkasse

Flexitarian matkasse

Kött och grönt

Nyttig matkasse

Kalorismart

Nyttig matkasse

Hälsolådan

Nyttig matkasse

Klimat

Nyttig matkasse

Inspiration

Snabblagad matkasse

Nyttig matkasse

Tredagars matkassen

Nyttig matkasse

Premium

Nyttig matkasse

Originalkassen

Nyttig matkasse

Kalorismarta

Nyttig matkasse

Klassiskt och inspirerande

Nyttig matkasse

Wellnesskassen

Nyttig matkasse

500-Kalorierkassen

Nyttig matkasse

Viktminskningskassen

Nyttig matkasse

Bootcamp

Vegetarisk matkasse

Snabblagad matkasse

Nyttig matkasse

3-Dagars Juicekur

Vad som är nyttigt eller inte är dock något som sker mycket diskussioner kring, vi som följer debatten vet att det finns väldigt många teorier kring vilken kost som faktiskt är hälsosam och vilka dieter som faktiskt fungerar. Slutsatsen och det vi vill komma fram till är att det är jättesvårt för oss att kontinuerligt uppdatera denna sidan efter vad du tror är nyttigt eller vad senaste forskningen säger, därför ber vi dig använda menyn ovan och att under "Special-kassar" navigera och hitta om det är någon speciell diet som du följer som du anser vara nyttig för just dig. Denna sidan avser just företag som kategoriserar sig som nyttigare alternativ för dig som vill, på ett smidigt sätt, komma igång med en nyttigare matkasse.

Vegetarisk och vegansk mat är ofta ansedd vara nyttig. Är du ute efter en sådan kassa rekommenderar vi att du kollar in Simple Feast sedan eller navigerar till vegetariska matkassar alternativt veganska matkassar om du är ute efter fler alternativ.

För dig som är ute efter matkassar med lite lägre kaloriinnehåll kan det vara bra att kolla in Vikt Väktarnas matkassar nedan. Vikt Väktarnas matkassar är designade för att vara lågkalori matkassar som mättar.

För dig som är ute efter matkassar med mindre kolhydrater, se gärna våra LCHF matkassar. Här finner du matkassar som följer LCHF-dieten. Det står för Low Carbs High Fat och betyder att matkassen innehåller mindre kolhydrater och mer fett istället.

Som sagt, för nyttiga matkassar i allmänhet, se matkassarna nedan. Där finns både matkassarna från samarbetet mellan City Gross och Vikt Väktarna och dem vegetariska och veganska matkassarna från Simple Feast.

Skulle vi ha missat någon bra matkasse får du gärna kontakta oss med hjälp av kontaktinformationen nedan.