Hello Fresh-recept på läcker mat

Skriven av: jämförmatkassar. Sidan innehåller betalda samarbeten.

3 populära maträtter från Hello Fresh

Hello Fresh levererar matkassar med spännande och näringsrika recept. Företaget finns tillgängligt på 14 olika marknader, bland annat i Sverige. Deras mål är att leverera hälsosamma måltider utan att behöva handla i butik eller stressa. Med Hello Fresh recept får du alltså både bra och nyttig mat och så är du med och minskar matsvinnet. Hello Fresh packar nämligen matvarorna i mindre paket, så du får exakt den mängd du behöver till receptet.

Varierande mat med Hello Fresh recept

Med Hello Fresh recept får du måltider som är näringsrika samtidigt som de är lättlagade. Dessutom får du möjlighet att skapa din helt egen veckomeny genom att välja mellan Hello Fresh recept från veckans meny på deras hemsida. Här får ni tre av Hello Fresh mest populära recept, så att du kan få inspiration till att välja en måltid (och matkasse) som passar dig:

1. Laxpasta

Ett av de mest populära recepten från Hello Fresh är deras laxpasta. Det krämiga laxpasta-receptet består av härlig italiensk tagliolini pasta, färsk laxfilé, krämig crèmefraiche och goda grönsaker. Det är ett läckert pescetarisk recept med goda råvaror och massor av smak. Kolla in vilka andra leverantörer som har pescetariska matkassar om du önskar härliga recept med fisk.

Kom till receptet på Laxpasta från Hello Fresh.

2. Fyllda paprikor

Om du gillar färgrik mat som både smakar himmelsk, ser vackert ut och är näringsrikt kan du testa Hello Fresh recept på fyllda paprikor. Den härliga blandningen mellan söt, röd paprika, salt parmesan, krämig köttfärs, goda kryddor och nyttiga grönsaker smälter samman till ett och ger dig en smakupplevelse du sent glömmer.

Se receptet på fyllda paprikor.

3. Falafel med sötpotatis

Hello Fresh recept på Falafel är så lätt och samtidig så gott att man inte tror det innan man själv har testat det. Hello Fresh har förberett din krispiga falafel så du bara behöver steka på dem. Tillsammans med sötpotatissallad med krispig kål och en lagom stark och frisk srirachamajo har du en perfekt måltid till både vardag och helg. Det går att göra detta till ett vegansk recept genom att använda vegansk majonnäs i stället för den majonnäs som är med i matkassan.

Här hittar du receptet på falafel.

Vegetariska Hello Fresh recept

För dig som vegetarian finns det massor med goda recept från Hello Fresh. Genom att beställa vegetariska recept från veckans meny får du möjlighet att tillaga läcker, näringsrik och bra mat utan att behöva handla alla ingredienser i en mataffär eller tänka för mycket över vad du vill tillaga. Vegetariska recept från Hello Fresh är en bra möjlighet för dig som gärna vill testa att äta vegetarisk och få inspiration till grönare maträtter.

Letar du efter vegetarisk matkasse? Kolla in vår sida med enbart vegetariska matkassar och bli inspirerad till lätt, nyttig och smakfull mat.

Läs mer om fördelarna med att välja Hello Fresh till din nästa matkasse.

Relaterade matkassar

Läs mer

Hello Fresh-recept på läcker mat

Hello Fresh levererar matkassar med spännande och näringsrika recept. Företaget finns tillgängligt p...

Läs vidare

Ny bloggavdelning på Jämför Matkassar

Vi är mycket stolta över att få presentera vår nya avdelning här på jamformatkassar.se nämligen vår...

Läs vidare

Matkasse - Bäst i test 2024

Är du nyfiken på att veta Sveriges bästa matkasse? Då har vi svaret till dig! Matkassar hemleverera...

Läs vidare