Bästa matkassen 2021

Skriven av: jämförmatkassar. Sidan innehåller betalda samarbeten.

Vilken matkasse är bäst?

Är du nyfiken på att veta Sveriges bästa matkasse 2021? Då har vi svaret till dig!
Matkassar hemlevererad till dörren har blivit alltmer populärt med åren som går. Självklart har digitaliseringen och effektiviseringen i vardagen bidragit till denna utveckling. I tillägg till det hade vi en stor pandemi som bröt ut under våren 2021 som även den bidrog till en ökad efterfrågan av matkassar. Och med denna efterfrågan är det allt fler företag som erbjuder matkassar vilket gör det svårt för dig som konsument att veta vilken som är den bästa matkassen.


Vi på jamformatkassar.se har själva tagit fram vår topplista, utifrån test, för att ta fram den bästa matkassen 2021. Undersökningen är gjort utifrån popularitet bland våra besökare, Bästitest.se samt vår egna tycke och smak. Nedan ser du 5 matkassar som är bäst i test för stunden. Listan uppdateras löpande i takt med att popularitet förändras.

1. HelloFRESH

Varianter Klassisk | Snabbt och enkelt | Familjekasse| Vegetarisk

Personer 2 & 4

Middagar 3, 4 & 5

Pris Medel

Betyg 4,5 av 5

HelloFRESH är end modern kasse som verkligen utmanat de mer erfarna företagen här i Sverige. Kassen finns över hela världen och har sin bas i Tyskland. De har ett varierat utud med kassar och en bra blandning av recept. Dessutom är fördelen med HelloFRESH att de har ett väldigt stort leveransområde.

2. Simple Feast

Varianter Comfort Food | Vegansk | Vegetarisk

Personer 2, 3, 4 & 5

Middagar 3 & 4

Pris Övre medel

Betyg 4,5 av 5

Vill du ha snabblagad mat som både är miljösmart och nyttig? Då är Simple Feast det givna valet för dig! En matkasse härifrån gör din vardag mer effektiv. På rekordtid får du ihop en måltid för en hel familj. Allt från Simple Feast är ekologiskt och de har stort fokus på vegansk och vegetarisk mat vilket gör att måltiderna har en väldigt lågt avtryck på miljön.

3. Linas Matkasse

Varianter Klassisk | Enkelt och lättlagat | Vegetarisk

Personer 2 & 4

Middagar 3, 4 & 5

Pris Medel

Betyg 4 av 5

Klassikern, Linas Matkasse, är självklart med på listan. Med deras motto ”En skönare vardag” tar de många andelar bland barnfamiljer i hela landet. Med ett ”piggt” och inspirerande sätt får de till fräscha recept med bra variation för hela familjen. Nackdelen med kassarna hos Linas Matkasse är att de begränsat till endast 2 eller 4 personer vilket gör det lite mindre flexibelt.

4. Middagsfrid

Varianter Original | Vego | Flexitarian | Barn | Snabba Sommar

Personer 2 & 4

Middagar 3, 4 & 5

Pris Övre medel

Betyg 4 av 5

Middagsfrid grundades av 3-barnsmamman Kicki under 2007 och det återspeglas verkligen i dessa kassar. Matkassarna från Middagsfrid är vad dem låter, de skapar frid kring middagen mycket tackvare smaken som passar alla men också smidigheten i matlagningen. En hit bland många och en riktig storsäljare..

Vi hoppas att du fått lite hjälp på traven med att hitta den bästa matkassen under 2021 för just ditt eller dina behov. Vi kommer göra fler bäst i test för att utse en matkasse som vinnare, och uppdaterar denna lista löpande för att få in fler matkassar som kan ta upp kampen mellan dessa storsäljare.

Relaterade matkassar

Vegetarisk matkasse

Snabblagad matkasse

Lättlagad matkasse

Family Feast Vegetarisk

Matkasse barn

Vegansk matkasse

Snabblagad matkasse

Family Feast Vegansk

Vegetarisk matkasse

Snabblagad matkasse

Lättlagad matkasse

Season Feast Vegetarisk

Läs mer

Bra Mat Hemma blir Mat & Ro

Bra Mat Hemma har huserat på marknaden för matkassar sedan 2009. I 11 långa och framgångsrika år har...

Läs vidare

Ny bloggavdelning på Jämför Matkassar

Vi är mycket stolta över att få presentera vår nya avdelning här på jamformatkassar.se nämligen vår...

Läs vidare

Matkassarna med kortast tillagningstid

Efter en sommar med ledighet kan det vara svårt att hitta inspiration, tid och ork att hitta recept,...

Läs vidare